PRO BONO

Avand în vedere Apelul Comisei Permanente a UNBR pentru afirmarea rolului determinant al profesiei de avocat pentru realizarea unei lumi mai bune prin servicii juridice pro bono, în strânsă legătură cu responsabilitatea socială a profesiei de avocat, Cabinetul de avocatură Mihai Kehaiyan s-a alăturat inițiativei UNBR lansând proiectul Pro Bono.
Cabinetul de avocatură Mihai Kehaiyan a lansat proiectul Pro Bono în spiritul principiilor etice și standardelor profesionale pe care se bazează activitatea cabinetului.
Trecând peste recompensa bănească și peste timpul alocat rezolvării unei situații, identificăm în jurul nostru oameni care au disperată nevoie de sprijinul unui avocat pe care nu și-l pot permite, în special datorită unor situații financiare precare sau a unei situații dificile de moment prin care trec.
În întâmpinarea acestor cazuri sociale, Cabinetul de Avocatură Mihai Kehaiyan încerarcă periodic să vină în ajutor prin oferirea de sprijin de specialitate în rezolvarea situațiilor cu care anumiți oameni se confruntă.
Proiectul constă în oferirea de consultații juridice, săptămânal, de către avocați cu experiență din echipa cabinetului nostru, persoanelor care se confruntă cu probleme de drept sau necesită un sfat juridic profesional în principalele arii de practică.
Solicitanții trebuie să se înscrie prin e-mail transmis la adresa mihai.kehaiyan@keh.ro. Având în vedere că timpul alocat este limitat, programările se vor face în ordinea înscrierii.
Persoanele înscrise vor primi răspuns în care va fi indicată ora programării pentru consultație, la sediul cabinetului de avocatură Mihai Kehaiyan din Bucuresti, Bd. IC Bratianu 44 Bis, Bl. P7 Sc. 2, ap 39, sector 3.

Foto